Trots en blij zijn wij met de geboorte van een klein bedrijfje.

We noemen het;

KUNSTELAARS

Zoals velen van jullie al eerder hebben gelezen zijn Dominique Nueman en ik een V.O.F.-je gestart.

6 februari 2015 was het zover, vanaf die dag staan we officieel ingeschreven bij de KvK.


Kunstelaars zijn klein, harig en gek op kleur. Misschien schrik je wel een beetje, als je voor het eerst zo’n monstertje tegenkomt tussen je planten, boeken of verfpotten. Ze hebben namelijk kleine tandjes waar ze zich graag mee vastbijten in spannende zaken. Zo zijn ze dol op andere monsters, zeeroversfeesten, gekleurde Chinese lampions, droomtakken, indianenverhalen en verkleedpartijen. Overal waar iets te beleven is, liggen Kunstelaars op de loer.

 

Het doel van deze onderneming is dan ook, samen met de Kunstelaars lekker creatief aan de slag te gaan met kinderen. Niet omdat kinderen in deze tijd geen fantasie of ideeën hebben, maar juist om ze een handje te helpen. In de vorm van workshops op maat, met lekker veel ruimte voor fantasie en creativiteit zetten wij er samen de tanden in.
Inmiddels is de eerste mailing achter de rug en zijn ook de eerste gesprekken met interessante partijen geweest. Nog even en de eerste opdracht is binnen! Helaas gaat er wel wat tijd overheen voor zaken concreet worden. Maar zoals ze zeggen, geduld is een schone deugd, en de aanhouder wint!
Ken je mensen die een creatief feestje willen geven, of weet je een leuk museum waar wel iets meer voor kinderen gedaan mag worden, ben je een juf of meester die een creatief handje in de klas kan gebruiken of heb je (andere) tips voor ons, laat het alstublieft weten! Wij staan open voor alle suggesties!

Meer informatie over Kunstelaars kun je vinden op;

https://www.facebook.com/pages/Kunstelaars/1025851517431996?ref=hl

Like en deel gerust, zegt het voort!

Liefs, Frances

2 antwoorden
  1. mpamseli
    mpamseli zegt:

    ik wacht op het eerst spannende verhaal van de kunstelaars in gedrukte vorm… Volgens mij gaan die kunstelaars heel wat beleven.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.