Wat een heerlijk,  zacht weer sinds afgelopen zaterdag, de lente staat dan ook voor de deur, evenals Pasen.

Misschien heb je niet zoveel met Pasen,
en voel je weinig bij het verhaal van Jezus Christus. Toch zullen de meesten blij zijn met lekkere vrije dagen! Paaseitjes, croissantjes bij het ontbijt en een glaasje verse jus.
Deze keer heb ik wel iets met Jezus tijdens Pasen. Dit jaar werk ik namelijk mee aan musicalproductie gemaakt door een heleboel enthousiaste vrijwilligers.
Ik heb het dan niet over zomaar een musical, maar over Jesus Christ Superstar, eigenlijk een rock opera met muziek van Andrew Lloyd Webber en tekst van Tim Rice.
Misschien brengt deze ‘opera’ je terug naar je jeugd, misschien vindt je het niet aan zien of horen,  toch (bijna) iedereen kent wel de verfilming van de opera uit 1973, van Norman Jewison.

Een beetje in de sfeer van deze film gaat ook deze productie worden. Lekker veel kleuren, fijne muziek, een toffe band, en vooral heel, veel enthousiastelingen.

Ik bevind me inmiddels tussen doosjes dylon, bergen stof, tweedehands kleding, en kom overal losse draadjes en spelden tegen (waar ook mijn lieve,
opgeruimde vriend enorm vrolijk van wordt).
Nog drie weken hard werken en het eindresultaat kan bewonderd worden, ik ben heel benieuwd hoe alles zijn plek gaat vallen tijdens deze weken.

Mocht je ook benieuwd zijn, of nu alvast iets meer willen weten, neem gerust een kijkje op;
https://www.facebook.com/jcsdordrecht

Hier vind je filmpjes, foto’s en reacties van alle deelnemers. Vanaf 16 maart zijn kaartjes verkrijgbaar op de site van Cascade;

http://theater.stichting-cascade.nl/
Wie weet zie ik je eerste of tweede paasdag, tot dan, en anders, (het is wat aan de vroege kant) alvast fijne dagen!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.