Goedemorgen,

Alle begin is moeilijk, zo ook de eerste zinnen op een brandschone blog. Gelukkig is met deze eerste zin meteen de eerste stap gezet, en dus is het tijd om tot meer inhoud over te gaan.

Zoals de titel van deze ‘Bloch’ al beschrijft gaat hier een hoop creatief gebabbel plaatsvinden. Wat ik daar precies onder versta zal in de loop van de tijd meer duidelijk worden.

Vooralsnog is het mijn bedoeling je op de hoogte te houden van mijn creatieve projecten op professioneel vlak, zoals de producties waar ik aan meewerk, maar ook mijn eerste schreden in het leven als zelfstandig ondernemer. Of te wel, het vallen en opstaan van een starter, en hopelijk de groei tot een mooie carrière beschreven in korte blogs.

Gelukkig is er tot ook nog het overige gefröbel om met jullie delen. De tekeningen, droomtakken, monstertjes, carnavals outfits, gekke tenues,  logo’s, uitnodigingen,  hutjes, rommel tafels, rommel vloeren, rommel kasten, illustraties, collages, rijkelijk versierde brieven, kleurrijk verpakte cadeautjes, creatieve uitstapjes, sprokkeltochten, gekke baksels en van al het andere ondenkbare  zal jullie om de oren vliegen, indien je natuurlijk af en toe een kijkje komt nemen tussen het  gebabbel.

Kortom, het gaat een vrolijke kleurrijke boel worden, en met jullie tips en hulp hopelijk nog veel bonter.

Veel plezier met lezen.

Liefs,

Frances

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_keep-calm-and-be-frantastic-5